Vil du være med til at sikre, at landets SOSU-skoler har de bedste rammer at tilbyde uddannelse i? Og er du drevet af at samle brikkerne, så flest får mulighed for at dygtiggøre sig? Så er du måske vores nye uddannelseskonsulent med fokus på VEU-området.

Vi er et lille sekretariat med højt til loftet, masser af forskellighed og ikke mindst et sted med mulighed for, at du kan udvikle dig og sætte dit præg på en af de vigtigste politiske dagsordner lige nu: Hvordan vi sikrer nok faglærte til fremtidens velfærd?

VEU-området er komplekst, men ikke mindst i høj kurs lige nu. Vi kommer til at mangle 100.000 faglærte, siger de dystre prognoser, og her er videre- og efteruddannelse en del af svaret.

Motiveres du af at finde løsninger, hvor veje ellers synes lukkede? Har du flair for at samarbejde på tværs af organisationer, og har du en særlig evne til at agere det vigtige lim, der binder det hele sammen, så vil du helt sikkert stortrives hos os, hvor rammerne er vidde, og arbejdsopgaverne alsidige.

Arbejdet byder blandt andet på politisk interessevaretagelse, netværksbetjening, høringssvar og alt derimellem. Sammen med en konsulentkollega og en studentermedarbejder bliver det din fornemmeste opgave at bygge bro mellem skoler, ministerium og andre interessenter. Hvordan sørger vi for eksempel for, at skolerne og jobcentrene samarbejder bedst muligt?

Arbejdet kræver, at du ved, hvordan uddannelserne er skruet sammen, og hvordan skoler er organiseret – eller har lysten til at sætte dig ind i det.

Hvem er du?

  • Du har viden om lovgrundlag og enten erfaring med eller lyst til at sætte sig ind i veu-, eud- og eux-området.
  • Du er glad for at samarbejde på tværs og ser muligheder, hvor de fleste andre ser udfordringer.
  • Du er god til at holde oplæg og trives med at tage ordet og tale foran forsamlinger.
  • Du er struktureret, går analytisk til værks og er god til at prioritere.
  • Du er god til at møde (alle slags) mennesker, og det er en fordel for dig, hvis du kan grine meget – både af dig selv og af dårlige jokes.

Hvem er vi?

Danske SOSU-skoler er en lederforening, der repræsenterer 14 skoler fordelt på 48 udbudssteder i hele landet, og vi uddanner hvert år 10.000 social- og sundhedshjælper, -assistenter og pædagogiske assistenter.

På det københavnske sekretariat er vi lige nu fem, forhåbentlig snart syv ansatte inklusive dig. Vi bor lige bag Christiansborg. Her har vi tæt samarbejde både med folk i huset fra andre uddannelsesområder og vores samarbejdspartnere uden for, der heldigvis bor i cykelafstand.

Vi går op i dagens menu fra kantinen, sætter pris på walk and talks, når solen skinner, og vi trives alle med et arbejde, hvor vi kan løbe stærkt, når det gælder. Hos os er der sjældent kedeligt ret længe ad gangen.

Vi har allerede en høj grad af diversitet og opfordrer dig til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet, seksualitet og madvaner.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu til me@sosu.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!               

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Michael Esmann på telefon 42 41 35 01.