Den nye bestyrelse for SOSU H er ved at være endeligt på plads, og Nanna Højlund er valgt som bestyrelsesformand. Som en af sine første opgaver har den nye bestyrelse ansat Jeppe Rosengård Poulsen som ny direktør pr. 1. april.

Pressemeddelelse fra SOSU H 22. februar 2019

Jeppe Rosengård Poulsen har i en årrække været direktør for SOSU Nykøbing Falster, og han er formand for Danske SOSU-skoler.

Bestyrelsesformand Nanna Højlund udtaler:

”Efter en vellykket og arbejdssom interimperiode er vi ved at være på plads med den øverste ledelse på SOSU H. Nu er vi klar til at gå ind i næste fase af det spændende fusionsarbejde, hvor vi skal etablere SOSU H som samlet skole. Vi har ansat Jeppe Rosengård Poulsen til at stå i spidsen for dette omfattende arbejde. Jeg ser frem til samarbejdet med Jeppe, som kan være med til at skabe de nødvendige organisatoriske rammer på SOSU H, for at vi kan komme i mål med vores ambitioner. Både SOSU C og SOPU hviler på et solidt pædagogisk, fagligt og økonomisk grundlag, så vi har gode muligheder for at skabe et fyrtårn for velfærdsuddannelserne. Vi ved, at velfærdssamfundet kommer til at mangle arbejdskraft med de kompetencer, som vi repræsenterer, og vi er allerede i arbejdstøjet for at uddanne fremtidens social- og sundhedspersonale og pædagogiske assistenter – og sikre efter- og videreuddannelse af dem, der allerede er på arbejdsmarkedet.”

Om sin kommende stilling som direktør for Danmarks største SOSU-skole siger Jeppe Rosengård Poulsen:

”Jeg glæder mig til at stå i front for en så vigtig uddannelsesinstitution, der har potentiale til at blive en essentiel spiller i arbejdet med at fremme søgningen til og udvikle kvaliteten i SOSU-uddannelserne, så vi kan imødekomme det store behov for uddannede medarbejdere indenfor social- og sundhedsområdet i kommunerne og regionerne.”

SOSU H er resultatet af fusionen mellem SOSU C og SOPU. Derfor skal der ligeledes tages afsked med forretningsdirektør Elsebeth Melgaard og tidligere direktør Inger Magrethe Jensen:

  • Torsdag d. 28. marts kl. 15.00-17.00 holdes der afskedsreception for Elsebeth Melgaard på SOSU H i Brøndby.
  • Mandag d. 29. april kl. 15.00-17.00 holdes der afskedsreception for Inger Margrethe Jensen på SOSU H i København.

Kontakt

Nanna Højlund
Bestyrelsesformand, SOSU H
Tlf.: 35 24 60 00