Lørdag den 28. januar klokken 14 er undervisningsminister Merete Riisager (LA) med til at kåre Danmarks bedste social- og sundhedsassistenter ved DM i Skills i Gigantium i Aalborg.

DM i SOSU foregår den 26.-28. januar 2017 i Gigantium i Aalborg. Her går fem par social- og sundhedsassistent-elever på scenen for at vise faget og konkurrere om at blive Danmarks bedste social- og sundhedsassistenter.

Elevernes indsats er med til at inspirere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, hvilket er helt afgørende for at sikre nok faglært arbejdskraft fremover. Det mener undervisningsminister Merete Riisager, der lørdag den 28. januar kl. 14 deler præmier ud til vinderne af DM i SOSU.

“DM i Skills giver dygtige og modige elever mulighed for at vise deres evner og fag frem for omverdenen. Det sætter fuldt fortjent også spot på SOSU-assistenternes håndværk og den høje kvalitet, de står for”, siger Merete Riisager.

Vinderne af DM i SOSU afsløres ved den fælles afslutningsceremoni for DM i Skills lørdag den 28. januar klokken 14.00. Klokken 15.30 er der særskilt kåring og præmieoverrækkelse ved SOSU-scenen.

Oplev alle SOSU-uddannelserne
Uddannelsen til social- og sundhedsassistent udbydes af landets social- og sundhedsskoler, der også uddanner social- og sundhedshjælpere og pædagogiske assistenter. Besøgende kan prøve kræfter med social- og sundhedsfaget ved SOSU-skolernes prøv, mærk og føl-stand. De kan også opleve den pædagogiske assistentuddannelse ved demostanden. Lørdag passer dygtige pædagogiske assistenter på yngre søskende, mens storebror eller -søster og forældre besøger standene. Pasningsordningen er for 3-10-årige og har åben fra klokken 8-12.

Se program og livestreaming fra DM i SOSU her

Kontakt
Kommunikationskonsulent Tanja Aas, telefon 42 41 35 03
Sekretariatschef Michael Esmann, telefon 42 41 35 01

 

Se også

Pressemeddelelse: Nye SOSU-uddannelser åbner døre

Info om uddannelsen til social- og sundhedsassistent

Vi er stolte af at vise vores fag frem

En kæmpe rus og top-professionelt

Flest vælger uddannelse i velfærd