Torsdag går det løs i Fredericia til DM i Skills 2016. Her dyster 10 af landet dygtigst SOSU-assistent-elever om at blive Danmarksmester. Lige nu inspicerer deltagerne scenen sammen med trænerne, inden det går løs kl. 9 torsdag morgen.

“Vi er stolte af vores fag og glæder os til at vise det frem! Det er en kæmpe glæde at kunne give folk et smil på læben, inden man går ud af døren. Det gør at jeg er glad og positiv resten af dagen.” Mie Krogh, DM-deltager fra SOSU Fredericia Vejle Horsens- her sammen med makkeren Maria og hele klassen som heppekor.

 

“Vi fik at vide, at det var spild af vores potentiale at blive SOSU. Men vi har lært mere end vi kunne have gjort på nogen anden måde.”
Olivia og Mette fra SOSU Sjælland. Mette skal læse videre til sygeplejerske og Olivia til Jordemoder. De deltager sammen ved DM i SOSU den 4.-6. februar i Fredericia.

 

“Når vi går ud af døren hos vores borgere, så ved vi, at vi har gjort en kæmpe forskel for dem. Når folk siger: ‘Kommer du nu der igen, min solstråle’. Eller ‘Du giver mig et pust af livsenergi, hver gang du er her’, så vokser du lige ti meter. Vi er så stolte af det, vi gør”
Louise og Mie fra SOPU København og Nordsjælland (Th) sammen med deres trænere. Deltager også ved DM i SOSU.