Den 4.-6 februar er der DM i Skills i Fredericia. Her kæmper mere end 300 deltagere om, hvem der er Danmarks bedste i netop deres fag.

10 SOSU-assistenter fra fem regioner dyster i fem konkurrencer på blandt andet patientpleje, viden om hygiejne og medicinering, inden det bliver afgjort, hvem der løber med titlen som Danmarksmester.

Bliv klogere på din fremtid

DM i Skills er din mulighed for helt konkret at mærke og føle på, om SOSU-uddannelsen er vejen for dig. Der er spænding og kampgejst, og ikke mindst stor FAGLIG STOLTHED på scenerne. Alt i alt er mesterskaberne en hel unik chance for både at opleve en masse på kort tid – og samtidig blive klogere på, hvad der er den BEDSTE FREMTID for dig.

Se konkurrencerne direkte på nettet

Kan du ikke være med i Fredericia, kan du følge konkurrencerne på nettet via vores livestream, som du kan se her på siden fra torsdag formiddag den 4. februar. Er du lærer i en 8.-10. klasse eller UU-vejleder er dette en god mulighed for at inddrage viden om erhvervsuddannelser i undervisningen. Ansøgningsfristen er lige om hjørnet den 11. marts.
Du kan se hele programmet for DM i SOSU her og tilpasse det ind i din undervisning, når det passer dig. Vi sender live hele dagen – alle tre dage.

Følg os på Facebook og få mere at vide

Like vores Facebook side facebook.com/danskeSOSUskoler. Her kan du se interviews med deltagerne og lære mere om, hvad en SOSU-uddannelse kan betyde for dig.
Det er gratis at komme og se DM i Skills i Fredecia Messe C – Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.