logo

 

Bestyrelseskurser

B-SOSU har sammen med Danske Erhvervsskoler - Bestyrelserne i 2014/2015 holdt en række kurser for bestyrelsesmedlemmer på sosu- og erhvervsskoler.

Der har været tre forskellige typer af kurser:

N01 - Kursus for bestyrelsesmedlemmer – trin 1

N02 - Kursus for bestyrelsesmedlemmer – trin 2

Kursusprogram for dette trin kan findes her

N03 – Kursus for bestyrelsesformand/næstformand ved
erhvervsskolerne

Det samlede kursusprogram kan findes her

 

Paradigme for resultatlønskontrakt

Bestyrelsesforeningerne har i samarbejde med Undervisningsministeriet udviklet et fælles paradigme til brug for indgåelse af resultatlønskontrakter. Paradigmet er tænkt som en ramme for indgåelse heraf.

Du kan hente paradigmet her og eksempler på delmål til resultatlønskontrakter her.

 

Bestyrelsesansvarsforsikring

I forbindelse med finansministeriets budgetvejledning for 2011, er der blevet åbnet op for, at selvejende uddannelsesinstitutioner kan tegne en bestyrelsesansvarsforsikring.

Social- og sundhedsskolernes bestyrelsesforening, B-SOSU, har valgt at indgå en aftale med HDI-Gerling Forsikring om en bestyrelsesansvarsforsikring for de skoler, som er interesserede. I kan finde flere informationer nedenfor. Hvis I har spørgsmål til forsikringen, kan I kontakte Tenna Abel Larsen fra HDI-Gerling Forsikring på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Direktions-, tilsynsråds- og bestyrelsesansvarsforsikring
POLICE

 

Kodeks for godt bestyrelsesarbejde

B-SOSU og Danske Erhvervsskoler har sammen i 2012 udarbejdet et sæt oprerationelle anbefalinger samt konkrete værktøjer til bestyrelserne. Det oprindelige kodeks, som blev udarbejdet i 2007 af en projektgruppe nedsat af Undervisningsministeriet, kan findes på Undervisningsministeriets hjemmeside under bestyrelsesarbejde.